ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

(Ακολουθούν ως παραρτήματα: Πολιτική cookies, Ενημέρωση Β’ Επιπέδου για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μέσω συστήματος βιντεοεπιτήρησης, Πολιτική Βιογραφικών Σημειωμάτων)

H παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε στις 26/04/2021

Σκοπός αυτής της πολιτικής

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για την «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ». Η παρούσα πολιτική σας ενημερώνει για τις πρακτικές συλλογής προσωπικών δεδομένων της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», μέσω των διαδικτυακών τόπων της, περιλαμβάνοντας τις κατηγορίες δεδομένων που ενδέχεται να συλλέγει, να διατηρεί, να επεξεργάζεται, τον σκοπό συλλογής τους, τις κατηγορίες προσώπων στα οποία γνωστοποιούνται τα δεδομένα σας, καθώς και τα δικαιώματα που έχετε. Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση, ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή. Επίσης, περιγράφει ορισμένα από τα μέτρα  ασφαλείας που η  εταιρεία λαμβάνει, προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των δεδομένων και παρέχει ορισμένες εγγυήσεις για πράγματα που η εταιρεία δεν θα πράξει.

 

Δέσμευση της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ»

Στη  «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» θεωρούμε, ότι η  προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους τελευταίους εξατομικευμένες υπηρεσίες που πληρούν τις απαιτήσεις τους, με τρόπο που να διασφαλίζει την ιδιωτική τους ζωή. Οι προσωπικές πληροφορίες (προσωπικά δεδομένα) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» και τους υπαλλήλους της, προκειμένου να ανταποκριθούν στα αιτήματά σας και να σας εξυπηρετήσουν καλύτερα, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Τα άτομα που διαχειρίζονται προσωπικές πληροφορίες είναι εκπαιδευμένα για τη χρήση κατάλληλων διαδικασιών. Οι εκπρόσωποι και οι παροχείς υπηρεσιών της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» διατηρούν απόρρητες τις προσωπικές σας πληροφορίες και δεν τις χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν εκείνων που εξυπηρετούν την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών σε εμάς.

Επιπλέον, δύναται σε ορισμένες περιπτώσεις να ερωτηθείτε, εάν θα μπορούσαμε να μοιραστούμε πληροφορίες με άλλους έμπιστους τρίτους. Θα σας ενημερώσουμε τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών, εάν αναμένεται τέτοιου είδους κοινή χρήση των πληροφοριών με κάποιους τρίτους. Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» θα ορίσει τους τύπους των επιχειρήσεων στο σχετικό σημείο συλλογής των πληροφοριών, θα περιγράψει το είδος των πληροφοριών που θα διαβιβάσει (όπως είναι η διεύθυνση ή το e-mail σας) και θα διαβιβάσει τα δεδομένα με άλλα μέρη μόνο εάν συναινέσετε.

 

Νομικό και κανονιστικό πλαίσιο

H  Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «DIMERA GROUP ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και με τον διακριτικό τίτλο «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη  (οδός Μικράς Ασίας αρ. 1, τηλ.: 2310 944500, email: [email protected], με σκοπό την εμπορία αθλητικών ειδών, συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, για την ενάσκηση των αρμοδιοτήτων της, τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών και την εκπλήρωση των νομικών υποχρεώσεών της. Για τους σκοπούς της παρούσας, η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» είναι η «Υπεύθυνη Επεξεργασίας» κατά την έννοια του άρθρου 4 αρ. 7 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.  Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη της παρούσας ιστοσελίδας https://store.paokfc.gr, ιδιοκτησίας της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», υπόκειται στους παρόντες όρους, καθώς και στις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679 για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) και του Ν. 4624/2019. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας, και ειδικότερα του διαδικτύου, όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Ο παρών δικτυακός τόπος  https://store.paokfc.gr  δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση, ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις. Ο δικτυακός τόπος https://store.paokfc.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεστε. Επιπλέον, δε διαβιβάζει προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία χρηστών του σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται μαζί του, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή γενικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες του.

 

Τι είναι ο «GDPR» – Ισχύουσα Νομοθεσία.

Ο GDPR (General Data Protection Regulation General Data Protection Regulation-Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων», Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, εφεξής «ο Κανονισμός») αφορά στη διαμόρφωση ενός ενιαίου νομοθετικού πλαισίου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντικαθιστά την προηγούμενη Νομοθεσία (Οδηγία 95/46/ΕΚ). Η προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι θεμελιώδες δικαίωμα. Το άρθρο 8, παράγραφος 1, του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Χάρτης») και το άρθρο 16, παράγραφος 1, της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) ορίζουν ότι κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Ο Κανονισμός είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα μέρη του και ισχύει άμεσα σε κάθε κράτος μέλος (δηλαδή δεν απαιτείται ειδική προσαρμογή της Εθνικής Νομοθεσίας, άρθρο 83 του Κανονισμού).

 

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα?

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

 

Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων?

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

 

Τι είναι ο/η υπεύθυνος/η επεξεργασίας?

Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,

 

Τι είναι ο/η εκτελών/ούσα την επεξεργασία?

Εκτελών την επεξεργασία είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας.

 

Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των Δεδομένων σας?

Η χορήγηση προσωπικών δεδομένων στην «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» μέσω της παρούσας ιστοσελίδας μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική ή προαιρετική. Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στο Δικτυακό Τόπο (https://store.paokfc.gr), θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός της συλλογής των συγκεκριμένων Δεδομένων, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για την «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» η παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στο Δικτυακό Τόπο (https://store.paokfc.gr).

 

Τι είδους δεδομένα συλλέγει η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» μέσω της παρούσας ιστοσελίδας

Όσες πληροφορίες συγκαταλέγονται στην έννοια των προσωπικών δεδομένων του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η συλλογή τους δεν στηρίζεται στον Νόμο ή στη σύναψη ή εκτέλεση σύμβασης, συλλέγονται από την «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, μόνο στην περίπτωση που εσείς επιλέξετε να συναινέσετε ρητά.

 

Συλλέγουμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

Δεδομένα Ταυτοποίησης

Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός τηλεφώνου

Δεδομένα Επικοινωνίας

Ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου

Δεδομένα Συναλλαγών

ΑΦΜ, είδος, τόπος, χρόνος παρεχόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών

Δεδομένα συμβατικής Σχέσης

Συμβατικά έγγραφα, έντυπα ενημέρωσης και συγκατάθεσης, ηλεκτρονικές δηλώσεις βούλησης

Δεδομένα Συναλλακτικής Συμπεριφοράς

Πληροφορίες που αφορούν ενδιαφέροντα, προτιμήσεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, έρευνες,

 

Δεδομένα Υγείας

Λόγω της πανδημίας του COVID 19 ενδέχεται να συλλεχθούν δεδομένα υγείας.

 

Δεν συλλέγουμε, ούτε αποκτάμε πρόσβαση με κανέναν τρόπο σε ειδικές κατηγορίες («ευαίσθητων») προσωπικών δεδομένων  (εξαίρεση το χρονικό διάστημα της πανδημίας COVID 19, λόγω αυστηρών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας) ή δεδομένων που αφορούν ποινικές καταδίκες και αδικήματα των πελατών μας. Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να απέχει από την παροχή τέτοιων δεδομένων, που αφορούν στο πρόσωπό του ή σε τρίτα υποκείμενα δεδομένων (εξαίρεση το χρονικό διάστημα της πανδημίας COVID 19, λόγω αυστηρών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας). Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης προβεί σε σχετική παροχή τέτοιων δεδομένων στη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» αυτά θα διαγράφονται μόλις υποπίπτουν στην αντίληψή μας (εξαίρεση το χρονικό διάστημα της πανδημίας COVID 19, λόγω αυστηρών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας).  Στη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι σε πελάτες ή σε τρίτα μέρη για τυχόν παροχή ή/και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων, που οφείλεται σε πράξεις ή παραλείψεις πελατών κατά παράβαση της παραπάνω υποχρέωσης. H επίσκεψη στους δικτυακούς τόπους της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» δεν προϋποθέτει οπωσδήποτε την παροχή από εσάς οποιουδήποτε είδους προσωπικών δεδομένων. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, είναι απαραίτητη η παροχή από εσάς τους ίδιους ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία υποδεικνύονται στα αντίστοιχα τμήματα εισαγωγής δεδομένων στο δικτυακό τόπο της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ».

Στη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» δύναται να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε τις παρακάτω προσωπικές πληροφορίες για εσάς από τις παρακάτω περιοριστικά αναφερόμενες πηγές:

- δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών, συμβατικής σχέσης και συναλλακτικής συμπεριφοράς όταν εγγράφεστε ως νέο μέλος PAOKTV για να παρακολουθήσετε τα επί πληρωμή πρόγραμμα του διαδικτυακού καναλιού.

- δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών, συμβατικής σχέσης και συναλλακτικής συμπεριφοράς όταν εγγράφεστε ως νέο μέλος στο PAOK Club Card,

- δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών όταν προβαίνετε σε ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχει η DIMERA GROUP μέσω των PAOK FC Official Stores

Προσωπικά δεδομένα επικοινωνίας όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να υποβάλλετε ερωτήσεις και αιτήματα ή να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» από δημόσια διαθέσιμες πηγές.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, https://store.paokfc.gr,  μπορούν επίσης να συνδυαστούν με δεδομένα που παρέχονται σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα, όταν καλείτε τα τηλεφωνικά της κέντρα, ή συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες. Τα προσωπικά δεδομένα που δίνονται στη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδέχεται να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες βάσεις δεδομένων και να αποθηκευθούν, με στόχο την απλοποίηση των συστημάτων διαχείρισης των δεδομένων σας.

Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» δεν αποθηκεύει και δεν συλλέγει τα στοιχεία πληρωμής κατά τις ηλεκτρονικές ή online πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών. Συγκεκριμένα, με την καταχώρηση του αριθμού, τον κωδικό ασφαλείας, του ονοματεπώνυμου κατόχου και της ημερομηνίας λήξης της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και την ολοκλήρωση της πληρωμής, τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται αυτόματα στην αρμόδια Τράπεζα. H Τράπεζα συλλέγει τα δεδομένα και διενεργεί την πληρωμή και επιβεβαιώνει εν συνεχεία στην «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

 

Συλλογή και σκοποί χρήσης των προσωπικών δεδομένων

Η χρήση των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγει η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» από εσάς, εξυπηρετεί τους ακόλουθους σκοπούς:

Συναλλαγές: Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών για τη διεκπεραίωση τυχόν συναλλαγών μαζί τους, όπως πληρωμές με πιστωτική κάρτα κ.λπ.

Διαφήμιση/Μάρκετινγκ: Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα επικοινωνίας των επισκεπτών/χρηστών για ενημερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες σχετικά με διαγωνισμούς, δώρα, παροχές εκπτώσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» και των συνεργαζομένων με αυτήν εταιρειών και χορηγών κατόπιν ρητής συναίνεσής τους.

Βελτίωση και προσαρμογή του δικτυακού τόπου: Τις πληροφορίες αυτές η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει μόνο για τους λόγους για τους οποίους συλλέχθηκαν και για να παρέχει σε εσάς πληροφορίες. Επίσης, θα τις χρησιμοποιήσει για να προσαρμόσει το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου στις ανάγκες σας και για να βελτιώσει τη σύνθεση, τις μεταβολές και τη δυναμική του.

Παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών, μέσω διαδικασίας ταυτοποίησης χρήστη: Τις πληροφορίες αυτές η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει για τον σκοπό της διεκπεραίωσης της ηλεκτρονικής αίτησης σας και πιο συγκεκριμένα:  Για την εγγραφή ή ταυτοποίηση σε εφαρμογές της.

Πιστωτικός έλεγχος: Στη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προβούμε σε ορισμένους πιστωτικούς ελέγχους με τους αρμόδιους φορείς, όταν αιτείστε να απολάβετε μία υπηρεσία ή να λάβετε ένα προϊόν. Αν αυτό ισχύει, τότε θα αναφέρεται στους όρους και τις προϋποθέσεις της δραστηριότητας ανάμεσα σε εσάς και την «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» ή την εταιρεία η οποία θα εκτελεί την επεξεργασία.

Νόμιμη χρήση: Στη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» μπορούμε να συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, αποκαλύπτουμε και εν γένει επεξεργαζόμαστε και τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών, όταν αυτό απαιτείται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και/ή από τον Νόμο, ή όταν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να προστατεύσουμε τα συμφέροντα και των δύο πλευρών, όπως αυτά απορρέουν από την μεταξύ τους συναλλακτική και συμβατική σχέση ή σχέση επιχείρησης-καταναλωτή.

COVID 19: για σκοπούς πρόληψης δημόσιας υγείας (ιχνηλάτηση κρουσμάτων) και δημοσίου συμφέροντος, λόγω της πανδημίας του COVID 19.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων, που δε λαμβάνει χώρα ηλεκτρονικώς, μέσω των ιστοσελίδων ιδιοκτησίας της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» και αφορά στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων εργαζομένων, υποψηφίων εργαζομένων, συνεργατών, αναδόχων, προμηθευτών, ιδιωτών, πελατών και,, γενικότερα φυσικών προσώπων, παρέχεται στα υποκείμενα των δεδομένων ξεχωριστή έγγραφη και αναλυτική ενημέρωση, κατά τη συλλογή των ως άνω δεδομένων, βάσει και της σχετικής υποχρέωσης που θέτουν οι απαιτήσεις των άρθρων 13 και 14 του ΓΚΠΔ.

 

Διατήρηση-Αποθήκευση δεδομένων

Στη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα μόνο για τον χρόνο, ο οποίος απαιτείται για να επιτελεσθεί μία υπηρεσία την οποία εσείς ζητήσατε ή για την οποία δώσατε την έγκρισή σας, υπό την επιφύλαξη των κατά περίπτωση αντιθέτων προβλέψεων του Νόμου, όπως συμβαίνει σε ό,τι αφορά θέματα τα οποία διέπει η εμπορική και/ή φορολογική νομοθεσία, οι διάφορες σχετικές διατάξεις κ.λπ. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε και αποτυπώνονται σε έγγραφες συμφωνίες, συμβάσεις και την σχετιζόμενη με την εκτέλεση σύμβασης ή την διενέργεια εμπορικής συναλλαγής ηλεκτρονική αλληλογραφία, αποθηκεύονται για διάστημα 20 ετών σε φυσικό και ηλεκτρονικό αρχείο στο νομικό τμήμα, στο τμήμα πωλήσεων/συμβάσεων και στο λογιστήριο της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου προσώπου παρέχει άμεσα ή έμμεσα τις ανωτέρω υπηρεσίες ή συνεπικουρεί τα εν λόγω τμήματα κατά την εκτέλεση του έργου τους ή παρέχει υπηρεσίες management σε μας.

Τα δεδομένα υγείας που τυχόν θα συλλεχθούν κατά το χρονικό διάστημα της πανδημίας του COVID 19 θα διαγραφούν άμεσα μετά το τέλος της πανδημίας και ύστερα από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

 

Διαγραφή Δεδομένων

Τα δεδομένα σας διαγράφονται ανάλογα με την περίπτωση και πάντοτε βάσει των διατάξεων που ορίζονται από την οικεία Νομοθεσία.

 

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» δε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για νόμιμους σκοπούς, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση των σκοπών της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας τους, όπως αυτή γνωστοποιείται με την παρούσα Δήλωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» ενδέχεται να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε αρμόδιες  Δημόσιες Αρχές ή σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα στα οποία έχει ανατεθεί η εκτέλεση κάποιας επεξεργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και θα λάβουμε την προηγούμενη συναίνεσή σας, εφόσον αυτή απαιτείται για την εκάστοτε επεξεργασία. Τα άτομα, που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα, είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών.

 

Αρχεία Καταγραφής (log files)

Χρησιμοποιούμε διευθύνσεις IP (Internet Protocol) για την ανάλυση τάσεων στη χρήση του διαδικτύου, για τη διαχείριση των πόρων των υπολογιστών και του δικτύου μας, για την παρακολούθηση τυχόν μη επιτρεπόμενων παράνομων ή κακόβουλων δραστηριοτήτων (επιθέσεων)  και για τη συλλογή γενικών δημογραφικών πληροφοριών (χώρα προέλευσης) για συγκεντρωτική χρήση.

 

Διευθύνσεις IP

H διεύθυνση IP, μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη/ χρήστη/μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από την σελίδα, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη /μέλους. Οι διευθύνσεις IP δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

 

Ασφάλεια των δεδομένων

Το Διαδίκτυο, όπως και κάθε μέσο που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση πληροφοριών, δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% ασφαλές. Η ασφάλεια στο Internet αποτελεί ένα ευαίσθητο θέμα και βασίζεται κυρίως σε αξιόπιστους οργανισμούς και επιχειρήσεις που σέβονται την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των στοιχείων των Χρηστών του.  Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» προσπαθεί να διατηρεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχων για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών σας, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με όλες τις εφαρμοστέες νομικές απαιτήσεις. Στη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας, σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο, με σκοπό την ασφάλεια των δεδομένων που συλλέξαμε από εσάς, έναντι της όποιας εκούσιας ή ακούσιας απόπειρας, χειρισμού, απώλειας, καταστροφής ή γενικότερα πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Τα μέτρα ασφαλείας μας υπόκεινται σε συνεχείς επανελέγχους και αναμορφώσεις, σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις. Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» χρησιμοποιεί τα πλέον πρόσφατα εργαλεία κρυπτογράφησης και προστασίας πληροφοριών (κρυπτογράφηση 256bit., ασφαλείς σελίδες, σύστημα προστασίας δικτύου-firewall, ψηφιακές υπογραφές κ.α.). Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στους εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους για να παράσχουν σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες και οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τα δεδομένα αυτά. Έχουν ενεργοποιηθεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες εναρμονίζονται με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» λαμβάνει κάθε δυνατή προφύλαξη, προκειμένου τα προσωπικά δεδομένα σας να είναι ασφαλή. Εντούτοις, λόγω της φύσης του διαδικτύου, δεν δύναται να εγγυηθεί την προστασία των επικοινωνιών ή των αποθηκευμένων στους browsers της στοιχείων από τυχόν αυθαίρετη πρόσβαση τρίτων μερών.

 

Πρόσβαση στο lnternet

Εάν επικοινωνήσετε με τη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» μέσω διαδικτύου, τότε μπορεί περιστασιακά να χρησιμοποιήσουμε e-mail ή τηλεφωνικό αριθμό, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εφόσον μας τα έχετε παράσχει αυτοβούλως. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ., δεν είναι ασφαλείς, εκτός εάν έχουν κρυπτογραφηθεί. Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή απώλεια των προσωπικών πληροφοριών σας που είναι πέρα από τον έλεγχο της.

 

Πολιτική απορρήτου και παιδιά

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας (στην Ελλάδα το όριο αυτό είναι άνω των 15 ετών - Ν. 4624/2019 ), θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης, από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας, για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους. Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

 

Επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας

Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη προσωπικών δεδομένων του γίνεται οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βούληση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω παρασχεθέντα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 

Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδας με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις Πολιτικές Απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

 

Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε μέσω e-mail και να μην μας αποκαλύπτετε, μέσω χρήσης της πλατφόρμας επικοινωνίας, ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τον σκοπό της επεξεργασίας, όπως αυτός ορίζεται στην παρούσα Πολιτική.

 

Η παρακολούθηση των επικοινωνιών

Όλες οι επικοινωνίες της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» μαζί σας (συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών συνομιλιών, e-mail κ.λπ.) δεν παρακολουθούνται και δεν καταγράφονται.

 

Links

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα Δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνον όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη στην παρούσα ιστοσελίδα, αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες που διαχειρίζεται αποκλειστικά η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ». Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διαχειριστής της παρούσας δικτυακής πύλης για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων, οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα).

 

Αναθεωρήσεις της Δήλωσης

Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να την αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Δήλωση, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές, η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ»  θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Δήλωση και η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο και Δικαιοδοσία

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ χρήστη και «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό και αρμόδια δικαστήρια επίλυσης της διαφοράς είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια του Νομού Θεσσαλονίκης.

 

Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Σύμφωνα με τον Κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων [EU General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679], όπως ισχύει, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

α) το δικαίωμα πρόσβασης,

β) το δικαίωμα διόρθωσης,

γ) το δικαίωμα διαγραφής, υπό ορισμένες συνθήκες, όπως όταν η επεξεργασία δεν είναι πλέον απαραίτητη για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν αρχικά και δεν υπάρχει κανένας επιτακτικός λόγος για να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε (ή να την αποθηκεύουμε),

δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,

ε) το δικαίωμα στη διαβίβαση των δεδομένων,

στ) το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ,

ζ) το δικαίωμα της καταγγελίας στην εποπτική αρχή.

 

Δηλαδή, έχετε το δικαίωμα να λάβετε, κατόπιν αίτησης, δωρεάν πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σας αφορούν, να προβάλλετε, κατόπιν αιτήματος, αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, με ισχύ για το μέλλον και ανάκληση της συναίνεσής σας, καθώς και, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, το δικαίωμα διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, διαβίβασης των δεδομένων, διαγραφής των εν λόγω δεδομένων και καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Παρακαλούμε σε αυτές τις περιπτώσεις να απευθύνεστε εγγράφως με σχετική πρωτότυπη επιστολή ή μέσω φαξ ή μέσω e-mail στο αρμόδιο τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας, που αναφέρεται παρακάτω.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν παραβαίνει τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή.  Αρμόδια εποπτική αρχή για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr/, τηλ. 2106475600.

Επικοινωνία

Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» σας γνωστοποιεί, ότι έχει ορίσει Υπεύθυνους Προστασίας Προσωπικών δεδομένων με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: [email protected]. Εάν έχετε ερωτήσεις ή συστάσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική, μπορείτε να τις απευθύνετε στην ανωτέρω διεύθυνση. Οι συνεχείς εξελίξεις στο Διαδίκτυο γενικότερα καθιστούν απαραίτητες τις κατά καιρούς προσαρμογές των κανόνων μας περί προστασίας δικτυακών δεδομένων. Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» επιφυλάσσεται για το δικαίωμά της να προβαίνει στις εκάστοτε τυχόν ενδεικνυόμενες μεταβολές των εν λόγω κανόνων ανά πάσα στιγμή.

 

Πολιτική Cookies

Τα «cookies» είναι αρχεία δεδομένων που στέλνει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία δεδομένων περιλαμβάνουν δεδομένα τα οποία επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να θυμάται σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν πιο αποδοτική και χρήσιμη για εσάς τη χρήση του ιστοτόπου. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για την απόκτηση μη προσωπικών πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες του εκάστοτε ιστοτόπου και προκειμένου να παράσχουμε στους εγγεγραμμένους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη ηλεκτρονική εμπειρία.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies; Οι επισκέπτες του ιστοτόπου της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» χρησιμοποιούν διαφορετικά λογισμικά πλοήγησης στο διαδίκτυο και διαφορετικούς υπολογιστές. Προκειμένου να διευκολύνουμε περισσότερο τις επισκέψεις σας με την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε, καταγράφουμε αυτόματα τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί ένας επισκέπτης, καθώς και το όνομα του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου του επισκέπτη. Επίσης, καταγράφουμε τον συνολικό αριθμό επισκεπτών του ιστοτόπου με τρόπο αθροιστικό, ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε και βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας δεν πραγματοποιείται εξαγωγή προσωπικών πληροφοριών. Αυτά τα δεδομένα μας δείχνουν εάν περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν συγκεκριμένες λειτουργίες ή τμήματα του ιστοτόπου από άλλα, γεγονός που μας βοηθά να διατηρούμε τον ιστότοπό μας ενημερωμένο με νέο υλικό που είναι ενδιαφέρον για την πλειονότητα των επισκεπτών μας. Ειδικότερα τα ήδη των cookies που χρησιμοποιούμε είναι:

Απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας και την αναγνώριση χρηστών (αναγκαία): Τα αναγκαία, άλλως, απολύτως απαραίτητα cookies, είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία των Δικτυακών μας Τόπων, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες τους, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία των Δικτυακών μας Τόπων.

Cookies λειτουργικότητας: Τα συγκεκριμένα cookies μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούμε να σας κάνουμε πιο συγκεκριμένες προτάσεις προϊόντων που σας ενδιαφέρουν ώστε να μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητάτε.

Cookies επιδόσεων (google analytics): Συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις των σελίδων του ιστότοπου μας και μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε ποιά προϊόντα έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ποιές σελίδες μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα πλοήγησης κλπ. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση του ιστότοπου μας και την πιο εύκολη πλοήγηση σας.

Marketing Cookies (Facebook Pixel, AdWorks): Εμφανίζει διαφημίσεις σε άτομα που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό μας ή έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μας για κινητά. Για παράδειγμα, όταν οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τον ιστότοπό μας χωρίς να αγοράζουν τίποτα, το επαναληπτικό μάρκετινγκ μας βοηθά να επανασυνδεθούμε μαζί σας προβάλλοντας σχετικές διαφημίσεις, ελαχιστοποιώντας τα άνευ ουσίας διαφημιστικά μηνύματα.

Active Campaigns: Προσφέρει ολοκληρωμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και CRM για μικρές επιχειρήσεις. Μπορείτε να στείλετε όμορφα ενημερωτικά δελτία, να ρυθμίσετε αυτοματοποιήσεις βασισμένες στη συμπεριφορά και να επωφεληθείτε από την αυτοματοποίηση των πωλήσεων.

Moosend: Πρόκειται για ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και λογισμικό αυτοματοποίησης εμπορίας. Σχεδιάστε και στείλτε όμορφες καμπάνιες ή ξεκινήστε τις εξατομικευμένες συνομιλίες και επικοινωνήστε μαζί τους σε κλίμακα.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google και της Facebook, ενδέχεται να εμφανίσουν διαφημίσεις της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα https://store.paokfc.gr

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας; Η τεχνολογία των cookies μας βοηθά να παράσχουμε υλικό που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα ενός επισκέπτη και μας επιτρέπει να διευκολύνουμε για χάρη των επισκεπτών μας την εγγραφή και συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς και την πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες που διατίθενται στον ιστότοπό μας. Όπου επιτρέπεται, μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις να συσχετίσουμε προσωπικές πληροφορίες με κάποιο αρχείο cookie.

Τι συμβαίνει εάν δεν θέλετε cookies; Εάν δεν θέλετε cookies, μπορείτε μέσω του ειδικού banner που αναδύεται, να επιλέξετε κάθε φορά ποια από τις ρυθμίσεις επιθυμείτε για τον υπολογιστή σας  ΑΠΟΔΟΧΗ/ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ (Ελέγξτε το μενού Help/Βοήθεια του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε ή να ενημερώσετε σωστά τις ρυθμίσεις σχετικά με τα cookies).

Τι είναι τα webbeacons και πώς τα χρησιμοποιεί η Εταιρεία; Ορισμένες από τις ιστοσελίδες και τα ενημερωτικά e-mail της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» μπορεί να περιέχουν ηλεκτρονικές εικόνες που ονομάζονται webbeacons, γνωστές και ως αρχεία τύπου GIF ενός pixel, καθαρά αρχεία τύπου GIF ή ετικέτες pixel. Η χρήση τους στον ιστότοπο επιτρέπει την καταμέτρηση των επισκεπτών που έχουν προσπελάσει τις σελίδες της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ». Η χρήση τους στα e-mail προώθησης προϊόντων/υπηρεσιών και στα ενημερωτικά δελτία μας επιτρέπει να μετρήσουμε πόσοι από τους εγγεγραμμένους χρήστες έχουν διαβάσει το υλικό που στέλνουμε. Τα webbeacons μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε στατιστικές πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες και λειτουργίες που ενδιαφέρουν περισσότερο τους επισκέπτες/χρήστες μας, ώστε να παράσχουμε περισσότερο εξατομικευμένο υλικό. Δεν χρησιμοποιούνται για την προσπέλαση προσωπικών πληροφοριών χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η απόρριψη των cookies μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα/υπηρεσίες στην ιστοσελίδα της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ».

 

Ενημέρωση Β’ Επιπέδου για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μέσω συστήματος βιντεοεπιτήρησης

Στοιχεία Υπευθύνου Επεξεργασίας: H  Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «DIMERA GROUP ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και με τον διακριτικό τίτλο «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη  (οδός Μικράς Ασίας αρ. 1, τηλ.: 2310 944500, email: [email protected], www.dimeragroup.gr και www.store.paokfc.gr ).

Σκοπός επεξεργασίας και νομική βάση: Χρησιμοποιούμε σύστημα επιτήρησης για τον σκοπό της προστασίας προσώπων και αγαθών. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας (άρθρο 6 παρ. 1στ ΓΚΠΔ).

Aνάλυση εννόμων συµφερόντων: Το έννομο συμφέρον μας συνίσταται στην ανάγκη να προστατεύσουμε τον χώρο μας και τα αγαθά που ευρίσκονται σε αυτόν από παράνομες πράξεις, όπως ενδεικτικά από κλοπές. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας, καθώς και της περιουσίας του προσωπικού μας και τρίτων, που νομίμως ευρίσκονται στον επιτηρούμενο χώρο. Συλλέγουμε μόνο δεδομένα εικόνας και περιορίζουμε τη λήψη σε χώρους που αξιολογήσαμε, ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τέλεσης παράνομων πράξεων π.χ. κλοπής ή βανδαλισμών, λόγω και της ιδιαίτερης φύσης του εμπορικού αντικειμένου μας (αθλητικά σύμβολα κλπ). Η καταγραφή λαμβάνει χώρα στην κεντρική είσοδο των γραφείων και σε  συγκεκριμένους χώρους, όπως ο χώρος υποδοχής, τα ταμία, το control room, η περίμετρος του κτιρίου του καταστήματός μας και των γραφείων της οδού Ερμού, η κεντρική είσοδος των γραφείων μας στην οδό Ερμού, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κάμερες εστιάζουν στο προστατευόμενο αγαθό και όχι στους χώρους ή στις θέσεις εργασίας των εργαζομένων. Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνεται εικόνα από χώρους στους οποίους υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες για την ιδιωτικότητα σας (π.χ. χώροι εστίασης, ατομικής υγιεινής, προθάλαμοι τουαλετών).

Αποδέκτες: Το τηρούμενο υλικό είναι προσβάσιμο μόνο από το αρμόδιο / εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας, και τους, συμβεβλημένους με εμάς και  δεσμευμένους από εμάς με συμφωνητικά επεξεργασίας του άρθρου 28 ΓΚΠΔ,  εξωτερικούς συνεργάτες, που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη και ασφάλεια του χώρου. Το υλικό αυτό δεν διαβιβάζεται σε τρίτους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις: α) προς τις αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές, όταν περιλαμβάνει στοιχεία απαραίτητα για τη διερεύνηση μιας αξιόποινης πράξης, η οποία αφορά πρόσωπα ή αγαθά του υπευθύνου επεξεργασίας, β) προς τις αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές, όταν ζητούν δεδομένα, νομίμως, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, και, γ) προς το θύμα ή τον δράστη μιας αξιόποινης πράξης, όταν πρόκειται για δεδομένα τα οποία ενδέχεται να αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία της πράξης.

Χρόνος τήρησης: Τηρούμε τα δεδομένα, στα οποία αναφέρεται η Ενημέρωση αυτή  της παρ.20 (CCTV), για δεκαπέντε (15) ημέρες, μετά την πάροδο των οποίων διαγράφονται αυτόματα. Σε περίπτωση που στο διάστημα αυτό διαπιστώσουμε κάποιο περιστατικό, απομονώνουμε τμήμα του βίντεο και το τηρούμε έως και έναν (1) μήνα ακόμα, με σκοπό τη διερεύνηση του περιστατικού και την έναρξη νομικών διαδικασιών για την υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων μας, ενώ αν το περιστατικό αφορά τρίτον θα τηρήσουμε το βίντεο, έως και τρεις (3) μήνες ακόμα.

Δικαιώματα των Υποκειμένων των δεδομένων: Τα Υποκείμενα των δεδομένων έχουν τα εξής δικαιώματα εν σχέσει με την  επεξεργασία που αφορά η Ενημέρωση αυτή της παρ.20 (CCTV): • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε δικαίωμα να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε την εικόνα σας και, εφόσον αυτό ισχύει, να λάβετε αντίγραφο αυτής. • Δικαίωμα περιορισμού: έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία, όπως για παράδειγμα να μη διαγράψουμε δεδομένα τα οποία θεωρείτε απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. • Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία. • Δικαίωμα διαγραφής: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε δεδομένα σας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]  ή επιστολή στην ταχυδρομική μας διεύθυνση ή καταθέτοντάς μας αυτοπροσώπως το αίτημά σας στα γραφεία μας. Για να εξετάσουμε ένα αίτημα, που σχετίζεται με την εικόνα σας, θα πρέπει να μας προσδιορίσετε πότε περίπου βρεθήκατε στην εμβέλεια των καμερών και να μας δώσετε μια εικόνα σας, ώστε να μας διευκολύνει στον εντοπισμό των δικών σας δεδομένων και στην απόκρυψη των δεδομένων τρίτων εικονιζόμενων προσώπων. Εναλλακτικά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσέλθετε στις εγκαταστάσεις μας για να σας επιδείξουμε τις εικόνες στις οποίες εμφανίζεστε. Επισημαίνουμε, επίσης, ότι η άσκηση δικαιώματος εναντίωσης ή διαγραφής δε συνεπάγεται την άμεση διαγραφή δεδομένων ή την τροποποίηση της επεξεργασίας. Σε κάθε περίπτωση θα σας απαντήσουμε αναλυτικά το συντομότερο δυνατόν, εντός των προθεσμιών που ορίζει ο ΓΚΠΔ.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας: Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν παραβαίνει τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή.  Αρμόδια εποπτική Αρχή για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr, τηλ. 2106475600.

 

Πολιτική Βιογραφικών Σημειωμάτων

Τα δεδομένα από το Βιογραφικό Σημείωμα και τα συνοδευτικά αυτού έγγραφα τα συλλέγει η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» απευθείας και μόνον από τον/την ενδιαφερόμενο/η προς σύναψη συνεργασίας, επειδή αυτά είναι απολύτως απαραίτητα για την αξιολόγηση της καταλληλότητας του/της για τη συγκεκριμένη συνεργασία. Επιπροσθέτως, να σημειωθεί  ότι με την (οικειοθελή κατά τον τρόπο αυτό) κατάθεση/αποστολή των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών που περιέχονται στο παραπάνω Βιογραφικό Σημείωμα και στα συνοδευτικά αυτού έγγραφα, ο/η  ενδιαφερόμενος/η  συναινεί στη συλλογή, στην αποθήκευση, στη χρήση, στην επεξεργασία και στη διαβίβαση των δεδομένων αυτών για τους σκοπούς που αναλύονται στην παρούσα ενημέρωση. Για την  ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών  δεδομένων του/της ενδιαφερόμενου/ης εκ του υποβαλλόμενου Βιογραφικού Σημειώματος η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και λοιπά μέσα.

Πρόσβαση στα προσωπικά  δεδομένα εκ του Βιογραφικού Σημειώματος έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο, κατά περίπτωση και ανάλογα με το σκοπό επεξεργασίας, προσωπικό της  «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» ή/και το προσωπικό τρίτων συνεργαζόμενων (διαφημιζόμενων) εταιριών (“Εκτελούντων την Επεξεργασία” ή “Υπευθύνων Επεξεργασίας” για τους οποίους η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» αποτελεί αυτή “Εκτελούσα την Επεξεργασία”), με τις οποίες έχει συμβληθεί η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», υπό τον όρο τήρησης των σχετικών υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις. Τα στοιχεία (τυχόν να) επεξεργάζονται από την «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» και αποστέλλονται στις ενδιαφερόμενες-διαφημιζόμενες εταιρείες. Η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» δε θα αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει χωρίς τη συγκατάθεση του/της ενδιαφερόμενου/ης σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά  δεδομένα από την συλλογή και επεξεργασία του Βιογραφικού Σημειώματος, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω για της ανάγκες της προς κάλυψη θέσης και της διαδικασίας επιλογής και λόγω της νομιμοποιητικής βάσης του άρθρου 6 παρ.1β' του ΓενΚαν. Οι εταιρείες αυτές θα επεξεργάζονται τα δεδομένα αποκλειστικά για τις ανάγκες της συνεργασίας τους με την «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ».

Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που διαβιβάζονται από  τον/την ενδιαφερόμενο/η, στο πλαίσιο αποστολής ή κατάθεσης του Βιογραφικού  Σημειώματος, σκοπός της επεξεργασίας είναι η πρόθεση σύναψης σύμβασης συνεργασίας μετά από αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/ης (“Υποκείμενο των Δεδομένων”), ο έλεγχος των προσόντων του/της πριν από τη σύναψη της σύμβασης (6.1β' ΓενΚαν),  η ελάχιστη αναγκαία επεξεργασία των δεδομένων αυτών για την αξιολόγηση του Βιογραφικού  Σημειώματος και του εάν τα αναφερόμενα σε αυτό ανταποκρίνονται στη συγκεκριμένη θέση συνεργασίας με τη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» ή στις συνεργαζόμενες-διαφημιζόμενες εταιρίες, καθώς και η προάσπιση των συμφερόντων της  «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ». Επίσης η κατάταξή του/της ενδιαφερόμενου/ης σε διαφημιστικά προγράμματα της εταιρίας, η ανάγκη επικοινωνίας μεταξύ της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» και του «Υποκειμένου», η χρήση των δεδομένων (πχ φωτογραφιών) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας για προβολή των ενεργειών της. Είναι σαφές ότι, εφόσον ο/η ενδιαφερόμενος/η καταταχθεί σε διαφημιστικά προγράμματα της «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ», οι φωτογραφίες που έχει υποβάλει ή έχουν ληφθεί κατά την διάρκεια των προγραμμάτων αυτών θα χρησιμοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για λογαριασμό της. Η επεξεργασία αυτή γίνεται από την εταιρία μόνον για τους αναφερόμενους σκοπούς και δεν επεκτείνεται σε άλλο σκοπό επεξεργασίας.

Εφόσον έχει ληφθεί επιπλέον και η συγκατάθεση του/της ενδιαφερόμενου/ης προς συνεργασία, τα δεδομένα του Βιογραφικού Σημειώματος θα αποθηκεύονται από τη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» για σκοπούς μελλοντικής κατάταξης σε διαφημιστικά προγράμματα χρήσης/αξιολόγησής τους, σε περίπτωση νέων θέσεων συνεργασίας με τη DIMERA GROUP Μ.ΕΠ, για μία περίοδο 6 – 12 μηνών το ανώτερο μετά την υποβολή τους και μετά θα καταστρέφονται/διαγράφονται/ανωνυμοποιούνται με ασφαλή τρόπο.

Εφόσον δεν έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, τα δεδομένα του Βιογραφικού Σημειώματος, μετά την κάλυψη της σχετικής θέσης απασχόλησης, για την οποία ο/η ενδιαφερόμενος/η  απέστειλε ή κατέθεσε το σημείωμα αυτό, θα καταστρέφονται/διαγράφονται/ανωνυμοποιούνται με ασφαλή τρόπο και μέσα σε χρονικό διάστημα 1  μηνός από την κάλυψη της θέσης, εκτός εάν η «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» νομίμως δικαιούται ή υποχρεούται να τα διατηρεί. Αυτό το τελευταίο συμβαίνει στην περίπτωση που ο/η  ενδιαφερόμενος τελικά συνεργαστεί με τη «DIMERA GROUP Μ.ΕΠΕ» οπότε το Βιογραφικό Σημείωμα, τα συνοδευτικά αυτού έγγραφα (φωτογραφίες κλπ) θα αποστέλλονται σε συνεργαζόμενες εταιρίες προς κατάταξη σε διαφημιστικά προγράμματα για όσο διάστημα η σύμβαση έργου ή η συνεργασία είναι ενεργή. Επίσης και όσα επιπλέον στοιχεία ζητηθούν και είναι απαραίτητα για τις ανάγκες της ασφαλιστικής-φορολογικής νομοθεσίας θα επεξεργάζονται μόνο για σκοπούς που σχετίζονται ευθέως με την συνεργασία του/της κατατασσόμενου/ης . Μόλις λυθεί ή λήξει η περίοδος συνεργασίας, αυτά θα διατηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί η νομοθεσία και στη συνέχεια θα καταστραφούν/διαγραφούν/ανωνυμοποιηθούν με ασφαλή τρόπο.