Καλάθι

Σύνδεση

1926

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε στις 23/8/18

 

1.              Σκοπός αυτής της πολιτικής

1.1.           Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για την DIMERA GROUP. Η παρούσα πολιτική σας ενημερώνει για τις πρακτικές συλλογής πληροφοριών της DIMERA GROUP, περιλαμβάνοντας τις κατηγορίες δεδομένων που ενδέχεται να συλλέγει, να διατηρεί, να επεξεργάζεται, το σκοπό συλλογής τους, τις κατηγορίες προσώπων στα οποία γνωστοποιούνται τα δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε. Η DIMERA GROUP καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή.

1.2.           Επίσης, περιγράφει ορισμένα από τα μέτρα  ασφαλείας που η  εταιρεία λαμβάνει προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των δεδομένων και παρέχει ορισμένες εγγυήσεις για πράγματα που η εταιρεία δεν θα κάνει.

 

2.              Νομικό και κανονιστικό πλαίσιο

2.1.           Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της DIMERA GROUP διέπεται από τους όρους της παρούσας, από τις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων [EU GeneralDataProtectionRegulation(GDPR)-Κανονισμός (Ε.Ε.) 2016/679] (ο οποίος θα καλείται στο εξής ως ο «Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων») για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, από τις αποφάσεις-συστάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και άλλους σχετικούς εγχώριους νόμους και διατάξεις, αλλά και την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

2.2.           Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

2.3.           Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της DIMERA GROUP. Δεν υποχρεούστε να παράσχετε τις προσωπικές πληροφορίες που ζητούνται, αλλά αν επιλέξετε να παραλείψετε αυτήν την ενέργεια, σε πολλές περιπτώσεις δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να σου παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήματα που έχεις.

 

3.              Δέσμευσητης DIMERAGROUP

3.1.           Στη  DIMERA GROUP θεωρούμε ότι η  προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων των πελατών είναι υψίστης σημασίας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας εξατομικευμένες υπηρεσίες που πληρούν τις απαιτήσεις τους, με τρόπο που να διασφαλίζει την ιδιωτική τους ζωή.

3.2.           Οι προσωπικές πληροφορίες (προσωπικά δεδομένα) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την DIMERA GROUP και τους υπαλλήλους μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Τα άτομα που διαχειρίζονται προσωπικές πληροφορίες είναι εκπαιδευμένα για τη χρήση κατάλληλων διαδικασιών. Οι εκπρόσωποι και οι παροχείς υπηρεσιών της DIMERA GROUP διατηρούν απόρρητες τις προσωπικές σας πληροφορίες και δεν τις χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν εκείνων που εξυπηρετούν την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών σε εμάς.

3.3.           Επιπλέον, δύναται σε ορισμένες περιπτώσεις να ερωτηθείτε από την DIMERA GROUP εάν θα μπορούσαμε να μοιραστούμε πληροφορίες με άλλους έμπιστους τρίτους. Θα σας ενημερώσουμε τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών, εάν αναμένεται τέτοιου είδους κοινή χρήση των πληροφοριών με κάποιους τρίτους, η DIMERA GROUP θα ορίσει τους τύπους των επιχειρήσεων στο σχετικό σημείο συλλογής των πληροφοριών, θα περιγράψει το είδος των πληροφοριών που θα μοιραστεί (όπως είναι η διεύθυνση ή το e-mail σας) και θα μοιραστεί τα δεδομένα με άλλα μέρη μόνο εάν συμφωνήσετε. Θα μοιραστεί τα προσωπικά δεδομένα μόνο όσων έχουν συμφωνήσει, στο πλαίσιο της προσεκτικής πολιτικής μας.

 

4.              Τι είδους δεδομένα συλλέγει η DIMERAGROUP

4.1.           Όσες πληροφορίες συγκαταλέγονται στην έννοια των προσωπικών δεδομένων του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η συλλογή τους δεν στηρίζεται στον Νόμο ή στη σύναψη ή εκτέλεση σύμβασης, συλλέγονται από την DIMERA GROUP μόνο στην περίπτωση που εσείς επιλέξετε να συναινέσετε ρητά.

4.2.           Συλλέγουμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα

Δεδομένα Ταυτοποίησης

Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός τηλεφώνου

Δεδομένα Επικοινωνίας

Ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου

Δεδομένα Συναλλαγών

ΑΦΜ, είδος, τόπος, χρόνος παρεχόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών

Δεδομένα συμβατικής Σχέσης

Συμβατικά έγγραφα, έντυπα ενημέρωσης και συγκατάθεσης, ηλεκτρονικές δηλώσεις βούλησης

Δεδομένα Συναλλακτικής Συμπεριφοράς

Πληροφορίες που αφορούν ενδιαφέροντα, προτιμήσεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, έρευνες,

 

4.3.           Δεν συλλέγουμε, ούτε αποκτάμε πρόσβαση με κανέναν τρόπο σε ειδικές κατηγορίες («ευαίσθητων») προσωπικών δεδομένων ή δεδομένων που αφορούν ποινικές καταδίκες και αδικήματα των πελατών μας. Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να απέχει από την παροχή τέτοιων δεδομένων, που αφορούν το πρόσωπό του ή τρίτα υποκείμενα δεδομένων. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης προβεί σε σχετική παροχή τέτοιων δεδομένων στην DIMERA GROUP, αυτά θα διαγράφονται μόλις υποπίπτουν στην αντίληψή μας. Στην DIMERA GROUP δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι σε πελάτες ή σε τρίτα μέρη για τυχόν παροχή ή/και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων, που οφείλεται σε πράξεις ή παραλείψεις πελατών κατά παράβαση της παραπάνω υποχρέωσης.

4.4.           Στη DIMERA GROUP δύναται να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε τις παρακάτω προσωπικές πληροφορίες για εσάς από τις παρακάτω περιοριστικά αναφερόμενες πηγές:

4.4.1.        δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών, συμβατικής σχέσης και συναλλακτικής συμπεριφοράς όταν εγγράφεστε ως νέο μέλος PAOKTV για να παρακολουθήσετε τα επί πληρωμή πρόγραμμα του διαδικτυακού καναλιού.

4.4.2.        δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών, συμβατικής σχέσης και συναλλακτικής συμπεριφοράς όταν εγγράφεστε ως νέο μέλος στο PAOKClubCard,

4.4.3.        δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών όταν προβαίνετε σε ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχει η DIMERA GROUP μέσω των PAOKFCOfficialStoresκαι του εστιατορίουNAVONA,

4.4.4.        Προσωπικά δεδομένα επικοινωνίας όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να υποβάλλετε ερωτήσεις και αιτήματα ή να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η DIMERA GROUP

4.4.5.        δεδομένα ταυτοποίησης και επικοινωνίας όταν προβαίνετε σε κράτηση θέσης στο εστιατόριο NAVONA το οποίο διαχειρίζεται η DIMERA GROUP στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ.

4.4.6.        από δημόσια διαθέσιμες πηγές.

4.5.           Τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω του δικτυακού τόπου της DIMERA GROUP μπορούν επίσης να συνδυαστούν με δεδομένα που παρέχονται σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα, όταν καλείτε τα τηλεφωνικά της κέντρα, ή συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες. Τα προσωπικά δεδομένα που δίνονται στην DIMERA GROUP, σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδέχεται να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες βάσεις δεδομένων και να αποθηκευθούν, με στόχο την απλοποίηση των συστημάτων διαχείρισης των δεδομένων σας.

4.6.           Η DIMERA GROUP δεν αποθηκεύει και δεν συλλέγει τα στοιχεία πληρωμής κατά τις ηλεκτρονικές ή online πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών. Συγκεκριμένα, με την καταχώρηση του αριθμού, τον κωδικό ασφαλείας, του ονοματεπώνυμου κατόχου και της ημερομηνίας λήξης της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και την ολοκλήρωση της πληρωμής, τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται αυτόματα στην αρμόδια Τράπεζα. H Τράπεζα συλλέγει τα δεδομένα και διενεργεί την πληρωμή και επιβεβαιώνει εν συνεχεία στην DIMERA GROUP την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

 

5.              Για ποιους σκοπούς συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα στη DIMERAGROUP

5.1.           Η χρήση των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγει η DIMERA GROUP από εσάς, εξυπηρετεί τους ακόλουθους σκοπούς:

5.1.1.        Συναλλαγές: Η DIMERA GROUP μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία για τη διεκπεραίωση τυχόν συναλλαγών σας μαζί της, όπως πληρωμές με πιστωτική κάρτα κ.λπ.

5.1.2.        Διαφήμιση/Μάρκετινγκ: Η DIMERA GROUP μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα επικοινωνίας των επισκεπτών/χρηστών για ενημερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες σχετικά με διαγωνισμούς, δώρα, παροχές εκπτώσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες της DIMERA GROUP και των συνεργαζομένων με αυτήν εταιρειών και χορηγών κατόπιν ρητής συναίνεσής τους.

5.1.3.        Βελτίωση και προσαρμογή του δικτυακού τόπου: Τις πληροφορίες αυτές η DIMERA GROUP πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει μόνο για τους λόγους για τους οποίους συλλέχθηκαν και για να παρέχει σε εσάς πληροφορίες. Επίσης, θα τις χρησιμοποιήσει για να προσαρμόσει το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου στις ανάγκες σας και για να βελτιώσει τη σύνθεση, τις μεταβολές και τη δυναμική του.

5.1.4.        Νόμιμη χρήση: Στη DIMERA GROUP μπορούμε να συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, αποκαλύπτουμε και εν γένει επεξεργαζόμαστε και τα προσωπικά σας στοιχεία, όταν αυτό απαιτείται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και/ή από τον Νόμο, ή όταν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικά μας και δικά σας συμφέροντα όπως αυτά απορρέουν από την μεταξύ μας συναλλακτική και συμβατική σχέση ή σχέση επιχείρησης-καταναλωτή.

 

6.              Χρήση των πληροφοριών

6.1.           Οι πληροφορίες που παρέχετε στην DIMERA GROUP ή τα οποία η DIMERA GROUP κατέχει μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για:

6.1.1.        την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας όταν κάνετε ερωτήσεις ή όταν αυτό απαιτείτε από την συναλλαγή μαζί μας,

6.1.2.        να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη βελτίωση της διαχείρισης των υπηρεσιών και προϊόντων που έχουν παρασχεθεί από την εταιρεία στο παρελθόν, παρέχονται τώρα ή θα παρασχεθούν στο μέλλον,

6.1.3.        για να διενεργήσουμε ανάλυση μάρκετινγκ και να δημιουργήσουμε το προφίλ πελατών και τη δημιουργία στατιστικών πληροφοριών,

6.1.4.        για να μας βοηθήσουν για την πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης ή της απώλειας, και

6.1.5.        για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με οποιοδήποτε μέσο (συμπεριλαμβανομένου και του ταχυδρομείου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείου, τηλεφώνου, κ.λπ.) για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται από την DIMERA GROUP, και εξουσιοδοτημένους επιλεγμένους συνεργάτες.

 

7.              Αποθήκευση δεδομένων

7.1.           Στην DIMERA GROUP αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα μόνο για τον χρόνο ο οποίος απαιτείται για να επιτελεσθεί μία υπηρεσία την οποία εσείς ζητήσατε ή για την οποία δώσατε την έγκρισή σας, υπό την επιφύλαξη των κατά περίπτωση αντιθέτων προβλέψεων του Νόμου, όπως συμβαίνει σε ό,τι αφορά θέματα τα οποία διέπει η εμπορική και/ή φορολογική νομοθεσία, οι διάφορες σχετικές διατάξεις κ.λπ. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε και αποτυπώνονται σε έγγραφες συμφωνίες, συμβάσεις και την σχετιζόμενη με την εκτέλεση σύμβασης ή την διενέργεια εμπορικής συναλλαγής ηλεκτρονική αλληλογραφία, αποθηκεύονται για διάστημα 20 ετών σε φυσικό και ηλεκτρονικό αρχείο στο νομικό τμήμα, στο τμήμα πωλήσεων/συμβάσεων και στο λογιστήριο της DIMERAGROUPή οποιουδήποτε άλλου τρίτου προσώπου παρέχει άμεσα ή έμμεσα τις ανωτέρω υπηρεσίες ή συνεπικουρεί τα εν λόγω τμήματα κατά την εκτέλεση του έργου τους ή παρέχει υπηρεσίες management σε μας.

 

8.              Cookies και Webbeacons

8.1.           Τα «cookies» είναι αρχεία δεδομένων που στέλνει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία δεδομένων περιλαμβάνουν δεδομένα τα οποία επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να θυμάται σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν πιο αποδοτική και χρήσιμη για εσάς τη χρήση του ιστοτόπου. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για την απόκτηση μη προσωπικών πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες του εκάστοτε ιστοτόπου και προκειμένου να παράσχουμε στους εγγεγραμμένους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη ηλεκτρονική εμπειρία.

8.2.           Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies; Οι επισκέπτες του ιστοτόπου της DIMERA GROUP χρησιμοποιούν διαφορετικά λογισμικά πλοήγησης στο διαδίκτυο και διαφορετικούς υπολογιστές. Προκειμένου να διευκολύνουμε περισσότερο τις επισκέψεις σας με την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε, καταγράφουμε αυτόματα τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί ένας επισκέπτης, καθώς και το όνομα του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου του επισκέπτη. Επίσης, καταγράφουμε τον συνολικό αριθμό επισκεπτών του ιστοτόπου με τρόπο αθροιστικό, ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε και βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας δεν πραγματοποιείται εξαγωγή προσωπικών πληροφοριών. Αυτά τα δεδομένα μας δείχνουν εάν περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν συγκεκριμένες λειτουργίες ή τμήματα του ιστοτόπου από άλλα, γεγονός που μας βοηθά να διατηρούμε τον ιστότοπό μας ενημερωμένο με νέο υλικό που είναι ενδιαφέρον για την πλειονότητα των επισκεπτών μας. Ειδικότερα τα ήδη των cookies που χρησιμοποιούμε είναι:

8.2.1.        Remarketing Cookies (Facebook Pixel, AdWorks): Eμφανίζει διαφημίσεις σε άτομα που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή σας για κινητά. Για παράδειγμα, όταν οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας χωρίς να αγοράζουν τίποτα, το επαναληπτικό μάρκετινγκ σάς βοηθά να επανασυνδεθείτε μαζί τους προβάλλοντας σχετικές διαφημίσεις στις διαφορετικές συσκευές τους.

8.2.2.        Carthook: Βοηθά στην αύξηση των εσόδων του ηλεκτρονικού εμπορίου με την αυτόματη ανάκτηση των εγκαταλελειμμένων καροτσιών. Με βάση την αυτοματοποίηση του καλαθιού ορίζεται μια καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

8.2.3.        Active Campaignes: Προσφέρει ολοκληρωμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και CRM για μικρές επιχειρήσεις. Μπορείτε να στείλετε όμορφα ενημερωτικά δελτία, να ρυθμίσετε αυτοματοποιήσεις βασισμένες στη συμπεριφορά και να επωφεληθείτε από την αυτοματοποίηση των πωλήσεων.

8.2.4.        Moosend: Πρόκειται για ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και λογισμικό αυτοματοποίησης εμπορίας. Σχεδιάστε και στείλτε όμορφες καμπάνιες ή ξεκινήστε τις εξατομικευμένες συνομιλίες και επικοινωνήστε μαζί τους σε κλίμακα.

8.3.           Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας; Η τεχνολογία των cookies μας βοηθά να παράσχουμε υλικό που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα ενός επισκέπτη και μας επιτρέπει να διευκολύνουμε για χάρη των επισκεπτών μας την εγγραφή και συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς και την πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες που διατίθενται στον ιστότοπό μας. Όπου επιτρέπεται, μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις να συσχετίσουμε προσωπικές πληροφορίες με κάποιο αρχείο cookie.

8.4.           Τι συμβαίνει εάν δεν θέλετε cookies; Εάν δεν θέλετε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να σας προειδοποιεί κάθε φορά που ένα cookie αποστέλλεται σε αυτόν ή να απενεργοποιήσετε τη λήψη όλων των cookies μέσω του προγράμματος περιήγησής σας στο διαδίκτυο. (Ελέγξτε το μενού Help/Βοήθεια του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε ή να ενημερώσετε σωστά τις ρυθμίσεις σχετικά με τα cookies).

8.5.           Τι είναι τα webbeacons και πώς τα χρησιμοποιεί η Εταιρεία; Ορισμένες από τις ιστοσελίδες και τα ενημερωτικά e-mail της DIMERA GROUP μπορεί να περιέχουν ηλεκτρονικές εικόνες που ονομάζονται webbeacons, γνωστές και ως αρχεία τύπου GIF ενός pixel, καθαρά αρχεία τύπου GIF ή ετικέτες pixel. Η χρήση τους στον ιστότοπο επιτρέπει την καταμέτρηση των επισκεπτών που έχουν προσπελάσει τις σελίδες της DIMERA GROUP. Η χρήση τους στα e-mail προώθησης προϊόντων/υπηρεσιών και στα ενημερωτικά δελτία μας επιτρέπει να μετρήσουμε πόσοι από τους εγγεγραμμένους χρήστες έχουν διαβάσει το υλικό που στέλνουμε. Τα webbeacons μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε στατιστικές πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες και λειτουργίες που ενδιαφέρουν περισσότερο τους επισκέπτες/χρήστες μας, ώστε να παράσχουμε περισσότερο εξατομικευμένο υλικό. Δεν χρησιμοποιούνται για την προσπέλαση προσωπικών πληροφοριών χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

8.6.           Η απόρριψη των cookies μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα/υπηρεσίες στην ιστοσελίδα της DIMERA GROUP.

 

9.              Πιστωτικός έλεγχος

9.1.           Στη DIMERA GROUP, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προβούμε σε ορισμένους πιστωτικούς ελέγχους με τους αρμόδιους φορείς όταν αιτείστε να απολάβετε μία υπηρεσία ή να λάβετε ένα προϊόν. Αν αυτό ισχύει, τότε θα αναφέρεται στους όρους και τις προϋποθέσεις της δραστηριότητας ανάμεσα σε εσάς και την DIMERA GROUP ή την εταιρεία η οποία θα εκτελεί την επεξεργασία.

 

10.            Λήψη Βιογραφικού Σημειώματος

10.1.         Τα δεδομένα από το Βιογραφικό Σημείωμα και τα συνοδευτικά αυτού έγγραφα τα συλλέγει η DIMERA GROUP  απευθείας και μόνον από τον/την ενδιαφερόμενο/η προς σύναψη συνεργασίας, επειδή αυτά είναι απολύτως απαραίτητα για την αξιολόγηση της καταλληλότητας του/της για τη συγκεκριμένη συνεργασία. Επιπροσθέτως, να σημειωθεί  ότι με την (οικειοθελή κατά τον τρόπο αυτό) κατάθεση/αποστολή των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών που περιέχονται στο παραπάνω Βιογραφικό Σημείωμα και στα συνοδευτικά αυτού έγγραφα, ο/η  ενδιαφερόμενος/η  συναινεί στη συλλογή, στην αποθήκευση, στη χρήση, στην επεξεργασία και στη διαβίβαση των δεδομένων αυτών για τους σκοπούς που αναλύονται στην παρούσα ενημέρωση. Για την  ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών  δεδομένων του/της ενδιαφερόμενου/ης εκ του υποβαλλόμενου Βιογραφικού Σημειώματος η DIMERA GROUP   λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και λοιπά μέσα.

10.2.         Πρόσβαση στα προσωπικά  δεδομένα εκ του Βιογραφικού Σημειώματος έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο, κατά περίπτωση και ανάλογα με το σκοπό επεξεργασίας, προσωπικό της  DIMERA GROUP  ή/και το προσωπικό τρίτων συνεργαζόμενων (διαφημιζόμενων) εταιριών (“Εκτελούντων την Επεξεργασία” ή “Υπευθύνων Επεξεργασίας” για τους οποίους η DIMERA GROUP αποτελεί αυτή “Εκτελούσα την Επεξεργασία”), με τις οποίες έχει συμβληθεί η DIMERA GROUP, υπό τον όρο τήρησης των σχετικών υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις. Τα στοιχεία (τυχόν να) επεξεργάζονται από την DIMERA GROUP  και αποστέλλονται στις ενδιαφερόμενες-διαφημιζόμενες εταιρείες. Η DIMERA GROUP  δε θα αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει χωρίς τη συγκατάθεση του/της ενδιαφερόμενου/ης σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά  δεδομένα από την συλλογή και επεξεργασία του Βιογραφικού Σημειώματος, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω για της ανάγκες της προς κάλυψη θέσης και της διαδικασίας επιλογής και λόγω της νομιμοποιητικής βάσης του άρθρου 6 παρ.1β' του ΓενΚαν. Οι εταιρείες αυτές θα επεξεργάζονται τα δεδομένα αποκλειστικά για τις ανάγκες της συνεργασίας τους με την DIMERA GROUP.

10.3.         Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που διαβιβάζονται από  τον/την ενδιαφερόμενο/η, στο πλαίσιο αποστολής ή κατάθεσης του Βιογραφικού  Σημειώματος, σκοπός της επεξεργασίας είναι η πρόθεση σύναψης σύμβασης συνεργασίας μετά από αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/ης (“Υποκείμενο των Δεδομένων”), ο έλεγχος των προσόντων του/της πριν από τη σύναψη της σύμβασης (6.1β' ΓενΚαν),  η ελάχιστη αναγκαία επεξεργασία των δεδομένων αυτών για την αξιολόγηση του Βιογραφικού  Σημειώματος και του εάν τα αναφερόμενα σε αυτό ανταποκρίνονται στη συγκεκριμένη θέση συνεργασίας με την DIMERA GROUP ή στις συνεργαζόμενες-διαφημιζόμενες εταιρίες, καθώς και η προάσπιση των συμφερόντων της  DIMERA GROUP. Επίσης η κατάταξή του/της ενδιαφερόμενου/ης σε διαφημιστικά προγράμματα της εταιρίας, η ανάγκη επικοινωνίας μεταξύ της DIMERA GROUP  και του «Υποκειμένου», η χρήση των δεδομένων (πχ φωτογραφιών) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας για προβολή των ενεργειών της. Είναι σαφές ότι, εφόσον ο/η ενδιαφερόμενος/η καταταχθεί σε διαφημιστικά προγράμματα της DIMERA GROUP, οι φωτογραφίες που έχει υποβάλει ή έχουν ληφθεί κατά την διάρκεια των προγραμμάτων αυτών θα χρησιμοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για λογαριασμό της. Η επεξεργασία αυτή γίνεται από την εταιρία μόνον για τους αναφερόμενους σκοπούς και δεν επεκτείνεται σε άλλο σκοπό επεξεργασίας.

10.4.         Εφόσον έχει ληφθεί επιπλέον και η συγκατάθεση του/της ενδιαφερόμενου/ης προς συνεργασία, τα δεδομένα του Βιογραφικού Σημειώματος θα αποθηκεύονται από την DIMERA GROUP για σκοπούς μελλοντικής κατάταξης σε διαφημιστικά προγράμματα χρήσης/αξιολόγησής τους, σε περίπτωση νέων θέσεων συνεργασίας με την DIMERA GROUP, για μία περίοδο  24  μηνών μετά την υποβολή τους και μετά θα καταστρέφονται/διαγράφονται/ανωνυμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Εφόσον δεν έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, τα δεδομένα του Βιογραφικού Σημειώματος, μετά την κάλυψη της σχετικής θέσης απασχόλησης, για την οποία ο/η ενδιαφερόμενος/η  απέστειλε ή κατέθεσε το σημείωμα αυτό, θα καταστρέφονται/διαγράφονται/ανωνυμοποιούνται με ασφαλή τρόπο και μέσα σε χρονικό διάστημα 1  μηνός από την κάλυψη της θέσης, εκτός εάν η DIMERA GROUP νομίμως δικαιούται ή υποχρεούται να τα διατηρεί. Αυτό το τελευταίο συμβαίνει στην περίπτωση που ο/η  ενδιαφερόμενος τελικά συνεργαστεί με την DIMERA GROUP οπότε το Βιογραφικό Σημείωμα, τα συνοδευτικά αυτού έγγραφα (φωτογραφίες κλπ) θα αποστέλλονται σε συνεργαζόμενες εταιρίες προς κατάταξη σε διαφημιστικά προγράμματα για όσο διάστημα η σύμβαση έργου ή η συνεργασία είναι ενεργή. Επίσης και όσα επιπλέον στοιχεία ζητηθούν και είναι απαραίτητα για τις ανάγκες της ασφαλιστικής-φορολογικής νομοθεσίας θα επεξεργάζονται μόνο για σκοπούς που σχετίζονται ευθέως με την συνεργασία του/της κατατασσόμενου/ης . Μόλις λυθεί ή λήξει η περίοδος συνεργασίας, αυτά θα διατηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί η νομοθεσία και στη συνέχεια θα καταστραφούν/διαγραφούν/ανωνυμοποιηθούν με ασφαλή τρόπο. 

 

11.            Αποκάλυψη πληροφοριών

11.1.         Στην DIMERA GROUP  δύναται να διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε στρατηγικού ετέρους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για λόγους εκπλήρωσης του σκοπού για τον οποίον μας τα παρείχατε. Σε καμία περίπτωση η DIMERA GROUP δεν διακινεί προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για σκοπούς διάφορους από αυτούς που δώσατε τη συναίνεσή σας ή κατά παρέκκλιση των νόμιμων ή συμβατικών υποχρεώσεών μας. Δύναται ωστόσο να διακινούμε τέτοια δεδομένα σε συνεργάτες ή χορηγούς της π.χ. για προωθητικούς σκοπούς και σκοπούς επικοινωνίας αυτών μαζί σας, μόνο εφόσον έχετε παράσχει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

11.2.         Αναφορικά με τις υπηρεσίες PAOK Club Card και PAOKTV διαβιβάζουμε τα παρεχόμενα εξ υμών προσωπικά δεδομένα για λόγους αφενός που σχετίζονται με την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας και αφετέρου μάρκετινγκ.

11.3.         Δύναται να διακινούμε προσωπικά δεδομένα σε συνεργάτες ή χορηγούς της π.χ. για προωθητικούς σκοπούς και σκοπούς επικοινωνίας αυτών μαζί σας, μόνο εφόσον έχετε παράσχει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

11.4.         Σε καμία περίπτωση δεν πωλούμε, ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την DIMERA GROUP για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.

11.5.         Η DIMERA GROUP μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες μόνο εφόσον ζητηθεί νομίμως για νομικούς ή κανονιστικούς σκοπούς, στο πλαίσιο δικαστικής διαδικασίας και/ή ενδεχόμενης νομικής διαδικασίας.

 

12.            Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα σας

12.1.         Η DIMERA GROUP διατηρεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχων για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών σας. Αυτό περιλαμβάνει ένα σύνολο διοικητικών μέτρων, πολιτικών ασφαλείας, διαδικασίες και πρακτικές για να ελέγξουμε την ταυτότητά σας όταν μας τηλεφωνήσετε, την κρυπτογράφηση δεδομένων στην ιστοσελίδα μας, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σε θέσεις εκτός της DIMERA GROUP κ.λπ., προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με όλες τις εφαρμοστέες νομικές απαιτήσεις.

12.2.         Στη DIMERA GROUP εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο, με σκοπό την ασφάλεια των δεδομένων που συνέλεξε από εσάς, έναντι της όποιας εκούσιας ή ακούσιας απόπειρας, χειρισμού, απώλειας, καταστροφής ή γενικότερα πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Όπου συλλέγονται προσωπικά δεδομένα και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας, η πληροφορία θα διακινείται υπό κρυπτογραφημένη μορφή ώστε να αποφεύγεται η όποια κατάχρηση των εν λόγω δεδομένων εκ μέρους του όποιου τρίτου. Τα μέτρα ασφαλείας μας υπόκεινται σε συνεχείς επανελέγχους και αναμορφώσεις, σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.

12.3.         Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στους εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους για να παράσχουν σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες και οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τα δεδομένα αυτά.

12.4.         Έχουν ενεργοποιηθεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες εναρμονίζονται με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

12.5.         Στη DIMERA GROUP λαμβάνουμε κάθε δυνατή προφύλαξη, προκειμένου τα προσωπικά δεδομένα σας να είναι ασφαλή. Εντούτοις, λόγω της φύσης του διαδικτύου, δεν δύναται να εγγυηθεί την προστασία των επικοινωνιών ή των αποθηκευμένων στους browsers της στοιχείων από τυχόν αυθαίρετη πρόσβαση τρίτων μερών.

 

13.            Πρόσβαση στο lnternet

13.1.         Εάν επικοινωνήσετε με την DIMERA GROUP μέσω του Διαδικτύου, τότε μπορεί περιστασιακά να χρησιμοποιήσουμε e-mail για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας εφόσον μας έχετε παράσχει τη σχετική συναίνεσή σας.

13.2.         Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., δεν είναι ασφαλείς εκτός εάν έχουν κρυπτογραφηθεί.

13.3.         Η DIMERA GROUP δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή απώλεια των προσωπικών πληροφοριών σας που είναι πέρα από τον έλεγχο της DIMERA GROUP.

13.4.         Πολιτική απορρήτου και Παιδιά: Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε  ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους. Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν. Η πρόσβαση σε ορισμένα σημεία της ιστοσελίδας ή / και η δυνατότητα για την παραλαβή βραβείων, δειγμάτων προϊόντων ή άλλες δώρων μπορεί να περιορίζεται σε χρήστες κάτω από μια ορισμένη ηλικία. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να πραγματοποιήσουμε ελέγχους επαλήθευσης της ηλικίας και να εφαρμόσουμε αυτούς τους περιορισμούς ηλικίας.

13.5.         Διευθύνσεις IP: H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη / χρήστη / μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από την σελίδα, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη / μέλους.

13.6.         Πρόσβαση στο Λογαριασμό: Εφόσον εισέρχεστε στις Υπηρεσίες μας μέσω προσωπικού λογαριασμού, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να πατήσετε Αποσύνδεση από το λογαριασμό σας. Αν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή ή μοιράζεστε τη συσκευή σας με άλλο χρήστη, σας συμβουλεύουμε να αποσυνδέετε και να σβήνετε τα Cookies από τη συσκευή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα ώστε να προστατεύσετε το λογαριασμό σας και τις Προσωπικές σας Πληροφορίες. Αλλιώς, κάθε άλλος χρήστης της συσκευής θα μπορεί να δει και να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

13.7.         Επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας: Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη προσωπικών δεδομένων του γίνεται οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βούληση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω παρασχεθέντα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

13.8.         Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης: Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδα με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

13.9.         Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων: Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε μέσω e-mail και να μην μας αποκαλύπτετε μέσω χρήσης της πλατφόρμας επικοινωνίας ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τον σκοπό της επεξεργασίας, όπως αυτός ορίζεται παραπάνω.

 

14.            Η παρακολούθηση των επικοινωνιών

14.1.         Όλες οι επικοινωνίες της DIMERA GROUP μαζί σας (συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών συνομιλιών, e-mail κ.λπ.) δύναται να παρακολουθούνται και να καταγράφονται από την DIMERA GROUP για την ασφάλεια, τη διασφάλιση της ποιότητας, και νομικούς, κανονιστικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

 

15.            Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

15.1.         Σύμφωνα με τον Κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων [EU General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679], όπως ισχύει, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

α) το δικαίωμα πρόσβασης,

β) το δικαίωμα διόρθωσης,

γ) το δικαίωμα διαγραφής, υπό ορισμένες συνθήκες, όπως όταν η επεξεργασία δεν είναι πλέον απαραίτητη για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν αρχικά και δεν υπάρχει κανένας επιτακτικός λόγος για να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε (ή να την αποθηκεύουμε),

δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,

ε) το δικαίωμα στη διαβίβαση των δεδομένων,

στ) το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ,

ζ) το δικαίωμα της καταγγελίας στην εποπτική αρχή.

15.2.         Δηλαδή, έχετε το δικαίωμα να λάβετε, κατόπιν αίτησης, δωρεάν πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σας αφορούν, να προβάλλετε, κατόπιν αιτήματος, αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, με ισχύ για το μέλλον και ανάκληση της συναίνεσής σας, καθώς και, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, το δικαίωμα διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, διαβίβασης των δεδομένων, διαγραφής των εν λόγω δεδομένων και καταγγελίας σε εποπτική αρχή.

15.3.         Παρακαλούμε σε αυτές τις περιπτώσεις να απευθύνεστε εγγράφως με σχετική πρωτότυπη επιστολή ή μέσω φαξ ή μέσω e-mail στο αρμόδιο τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας, που αναφέρεται παρακάτω.

 

16.            Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

16.1.         Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της DIMERA GROUP, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο, το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς τον Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

16.2.         Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της DIMERA GROUP και του επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.

16.3.         Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

 

17.            Τροποποιήσεις

17.1.         Η DIMERA GROUP δύναται να τροποποιεί, αναπροσαρμόζει και ενημερώνει την παρούσα πολιτική περιοδικά δημοσιεύοντας μία νέα έκδοση στην ιστοσελίδα της. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την πολιτική. Η DIMERA GROUP θα ειδοποιεί για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστότοπο μας.

 

18.            Links

18.1.         Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

19.            Επικοινωνία

19.1.         Η DIMERA GROUP σας γνωστοποιεί ότι ως Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών δεδομένων ορίζει τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη του Παναγιώτη με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας privacy@dimeragroup.eu

19.2.         Εάν έχετε ερωτήσεις ή συστάσεις, μπορείτε να τις απευθύνετε στην κάτωθι διεύθυνση επικοινωνίας. Κατά κανόνα το αίτημα σας θα ικανοποιείται εντός ενός μηνός από την παραλαβή του. Οι συνεχείς εξελίξεις στο Διαδίκτυο γενικότερα καθιστούν απαραίτητες τις κατά καιρούς προσαρμογές των κανόνων μας περί προστασίας δικτυακών δεδομένων. Η DIMERA GROUP επιφυλάσσεται για το δικαίωμά της να προβαίνει στις εκάστοτε τυχόν ενδεικνυόμενες μεταβολές των εν λόγω κανόνων ανά πάσα στιγμή.

19.3.         Διεύθυνση επικοινωνίας: privacy@dimeragroup.eu.